perjantai 3. tammikuuta 2014

Neuvontamateriaalin tuottamisen tehtävä

"Tämän yksilötehtävän tavoitteena on, että opit tuottamaan matkailuyritykseen neuvontamateriaalia tutkinnon perusteiden mukaisesti."

Valitsin tehtävään Kylpylähotelli Rantasipi Edenin, jolle keksin ja suunnittelin mainosesitteen jaettavaksi.

Kenelle: Perheet, pariskunnat, seniorit
Mitä: Hotelli-majoitus, kylpyläpalvelut
Miten:Yritys toimii Nokialla. Henkilökuntaa tarvitaan hotelliin ja ravintolaan, hoito-osastolle, sekä kylpylään.
Imago: Laadukas, luotettava, perheystävällinen.


                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Minun oli vaikeuksia aloittaa tämä työ, sillä en osannut päättää haluanko keksiä uuden oman yrityksen vai ottaa jonkun jo valmiina olevan. Aloitin jo tekemään ensin keksimästäni yrityksestä luonnosta, mutta siitä ei tullutkaan mitään. Loppujen lopuksi päätinkin tehdä työn jo valmiista yrityksestä. Tiedot ja kuvat sain siis Rantasipin netisivuilta.

Aloitin miettimällä liikeideaa, jonka pohjalta aloin suunnitella esitettä. Tarkoituksena olisi houkutella lisää asiakkaita yritykseen, joten päätin laittaa siihen ajankohtaisia tarjouksia. Mainoksissa tuli olla vähän tekstiä ja jokin kiinnostava kuva. Halusin kohdistaa mainoksen useammalle kohderyhmälle, joten laitoin erilaisia tarjouksia.

Kuvan kokosin Rantasipin nettisivuilta olevista valokuvista. Halusin, että vain kuvistakin jo näkisi mitä mahdollisuuksia hotellissa on tehdä. Iso kuva tekee esitteestä mielestäni mielenkiintoisemman kun se ei ole sijoitettu ihan sivun keskelle. Esitteen alareunaan laitoin Kylpylähotellin tiedot, sekä yrityksen logo esiintyy pariin kertaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti